Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Een ontspannende behandeling kan een half uur of een uur duren. Het aantal behandelingen en de frequentie zijn hierbij niet belangrijk. Je maakt een afspraak op een moment dat je past.

 • 30 minuten - 30 euro
 • 60 minuten - 50 euro
 • 10 beurten - 450 euro

Je kunt ook komen met een specifieke vraag. De eerste behandeling duurt dan iets langer. Hier bekijk ik of ik via de reflexzones raakpunten vind om je tijdens de behandeling meer in balans te brengen. De volgende afspraken bouwen we verder op deze eerste behandeling. De frequentie van de behandelingen spreken we samen af.

 • 50 euro per behandeling
 • 60 euro voor een afspraak met opvolging en handelplan. De eerste afspraak duurt dan wat langer omdat we gaan nagaan welke factoren mee een rol spelen en hoe voeding, levensstijl en voetreflexologie samen een positieve invloed kunnen uitoefenen op je levenskwaliteit.
   
 • Actie!!! 110€ of 120€ voor 3 behandelingen
  Bij het plannen van 3 behandelingen in +/- opeenvolgende weken:  3e behandeling aan 10€.
  Samen 110€ of in combinatie met de Anamnese 120€( Dit om goed van start gaan aan te moedigen, de invloed van reflexologie kan dan bouwen op de vooruitgang van de vorige afspraak )
  Nadien kunnen de behandelingen in tijd verder uit elkaar gepland worden, zonder verlies van de vooruitgang. Je lichaam kan tegen dan zelf beter de progressie vasthouden.  Dit aanbod kan 1 keer per klant benut worden.

   
 • actie 2!!! Trouwe klanten worden ook beloond.  Klanten krijgen steevast hun 10e beurt gratis. Er is geen tijdslimiet en je hoeft ook geen klantenkaart bij te houden. 
  Dit aanbod gaat van start vanaf april 2011.
  Mocht deze actie ooit stoppen, je krijgt altijd de kans om je bestaande klantenkaart te vervolledigen en te genieten van je gratis afspraak. Let wel beide bovenstaande acties zijn niet tegelijkertijd met elkaar te combineren. Als je van de 2 acties gebruik wil maken, gaat de 10 beurtenkaart van start na de 3 beurtenkaart.

Els is aangesloten bij Bévo, Beroepsvereniging van Reflexologisten België

 lid van