Behandelingen

Voetmassage
In de praktijk krijg je de kans om te kiezen uit verschillende benaderingswijze die binnen de voetreflexologie mogelijk zijn. 
Elke benadering heeft zijn eigen kwaliteiten. Ze hebben gemeen dat ze trachten beweging te brengen waar het vastloopt om een nieuwe balans mogelijk te maken.

Ontspannende voetmassage

Bij de ontspannende voetmassage wordt de voet gemasseerd met ontspannende technieken waarna ook de verschillende reflexzones globaal aan de beurt komen.

Klassieke voetreflexologie

Na een ontspannende voetreflexmassage worden de verschillende reflexzones overlopen. We gaan na of de zones die zich zwakker of juist geblokkeerd tonen, met je klacht in verband staan. Aan de hand van deze informatie breng ik met verschillende technieken die zowel dynamisch als rustgevend kunnen zijn, meer balans in uw zijn.

Chakra voetreflexologie (Sarafijntechniek)

Voetreflexologie via de chakra's is een andere ingangspoort dan de klassieke voetreflexologie. In plaats van te werken via organen kan ik dit het best omschrijven als het werken met de verschillende levensgebieden waar de chakra's voor staan. Dit heeft ook invloed op de organen.

Handreflexologie

Op de handen kun je net als op de voeten het hele lichaam weerspiegeld zien.
Handen zijn een perfect alternatief wanneer de behandeling niet op de voeten kan plaatsvinden. Of wanneer je er gewoon de voorkeur aan geeft om de behandeling via de handen te laten uitvoeren.

 

Zie ook naar gevolgde opleidingen en bijscholingen voor een volledige lijst van mogelijkheden.

Els is aangesloten bij Bévo, Beroepsvereniging van Reflexologisten België

 lid van